Diverse

Primarul Constantin Bărzăgeanu a premiat o femeie din Mihăeşti, la împlinirea centenarului

115Vizualizari
În urmă cu o lună, pe 15 martie, primarul Constantin Bărzăgeanu a premiat un locuitor din comuna Mihăeşti, la împlinirea vârstei de 100 de ani. Este vorba de Ion Parpandel, veteran de război, care, pe lângă diploma de longevitate, a mai fost recompensat cu un tort şi un premiu în bani (5000 de lei).
La finele săptămânii trecute, a fost rândul unei femei – Paraschiva Văduva – să atingă centenarul, iar alesul PNL i-a făcut şi acesteia o surpriză. Astfel, Constantin Bărzăgeanu s-a deplasat special la locuinţa ei, pentru a o răsplăti cum se cuvine la împlinirea unui secol de viaţă. Administraţia din Mihăeşti i-a oferit acesteia suma de 5000 de lei, în baza unei hotărâri aprobată de mai mult timp de Consiliul Local, prin care sunt recompensaţi toţi cei ce ajung la vârsta de 100 de ani.

„Ca primar, trăiesc o bucurie imensă de fiecare dată când am prilejul să acord câte un premiu pentru un bătrân care ajunge la această vârstă venerabilă. Recompensarea celor vârstnici e şi un gest prin care ne arătăm respectul pentru greutăţile prin care au trecut aceştia de-a lungul anilor. Doamna Paraschiva Văduva a avut două fete, care i-au oferit mai mulţi nepoţi, iar între timp are şi patru strănepoţi”, a spus primarul PNL din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu, după festivitatea de premiere a femeii care a împlinit vârtsta de 100 de ani.
Sursă foto: Captură VTV