vineri, aprilie 16, 2021
Administrație

Primarul Cosmin Anghelescu face eforturi ca elevii și cadrele didactice din Mateești să primească mai repede tabletele și laptopurile pentru școala online

507Vizualizari
Noul primar din Mateeşti, Cosmin Anghelescu (PSD), a anunțat că a depus un proiect în valoare de 900 de mii de lei, pentru sprijinirea învățământului din localitate. Este vorba de achiziționarea de tablete electronice (pentru cei aproximativ 200 de elevi din comună), precum şi de laptopuri și table digitale – pentru toate cadrele didactice.
„Cred că școala online va mai continua o bună perioadă de acum încolo, de aceea, facem demersuri pentru a sprijini elevii și cadrele didactice cu tot ceea ce le este necesar. Altfel, vine Crăciunul și vrem, ca și în anii trecuți, să oferim cadouri tuturor copiilor. Aș vrea să îi adunăm pe clase, lângă bradul din centrul comunei, şi să le dăm pacheţelele, însă nu ne-am hotărât încă sută la sută cum vom face. Vom vedea cum va fi mai bine… Important e să respectăm regulile de distanțare… Trebuie să ne arătăm aprecierea față de copii, să le arătăm respect și iubire, deoarece Crăciunul este o sărbătoare pe care ei o așteaptă în mod deosebit. Între Crăciun și Anul Nou, vom premia și cuplurile de aur, adică, familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie în 2020”, a afirmat primarul PSD din Mateești, Cosmin Anghelescu.