Fotbal Județean

Primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu, a avut un motiv de bucurie după meciul nefast cu Minerul Berbeşti: numărul mare de spectatori prezenţi la stadion

458Vizualizari
Deşi a fost dezamăgit de rezultatul consemnat în meciul cu Minerul Berbeşti (0-1), în care Viitorul Mateeşti a suferit o înfrângere nemeritată, după ce a ratat un penalti la scorul de 0-0, iar după 10 minute şi-a dat autogol, primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu, a găsit un motiv de bucurie după duelul cu „ortacii”. Astfel, acesta s-a declarat extrem de încântat de numărul mare de spectatori care au fost prezenţi la stadion. În tribună şi pe marginea terenului din Mateeşti, s-au aflat aproape 300 de microbişti.

„Cred că e cel mai mare număr de spectatori nu doar de când există Viitorul Mateeşti, ci de când e fotbal în localitate, din câte îmi aduc aminte! Tribunele au fost pline, plus că au stat oameni şi pe lângă gardul care delimitează perimetrul terenului! Cu siguranţă, au fost în jurul a 300 de oameni! Mulţi dintre ei au asistat şi la meciul juniorilor Under 19 de la Viitorul Mateeşti, cu FC Păuşeşti Otăsău, şi n-au avut de pierdut, pentru că băieţii le-au oferit o victorie de senzaţie (6-1). Deşi avem doar un an şi jumătate de când evoluăm în campionat, trebuie să fim mândri că jucăm cu tribunele pline, aşa cum se întâmplă pe stadioanele echipelor angrenate de ani buni în competiţiile judeţene”, a subliniat Cosmin Anghelescu.