vineri, februarie 26, 2021
Administrație

Primarul Gheorghe Gîngu vrea să construiască un complex sportiv şi de agrement în satul Lunca (Bujoreni)

521Vizualizari
Comuna Bujoreni este situată la o aruncătură de băţ de Râmnic, dar, cu toate acestea, nu dispune de o bază sportivă, la fel cum au toate celelalte localităţi din jurul municipiului reşedinţă de judeţ. Într-un viitor nu prea îndepărtat, primarul Gheorghe Gîngu şi-a propus să îndrepte însă lucrurile în această privinţă, prin construirea unui complex ultra-modern de sport şi agrement. Investiţia ar urma să se realizeze în satul Lunca, unde administraţia publică locală a identificat o suprafaţă de teren de 5,8 hectare.
„Din păcate, comuna Bujoreni nu are în prezent o bază sportivă, aşa că ar fi un lucru foarte frumos să apară şi aici una. În acest sens, în perioada următoare, intenţionez să depun însă un proiect pentru a construi un complex de sport şi agrement în satul Lunca, pe malul Oltului. Este singura zonă din localitate unde mai există o suprafaţă de teren disponibilă, pentru a derula o asemenea investiţie. Aceasta are peste 5 hectare, dar pentru a o deţine ducem lupte grele, deoarece se află în fondul forestier. N-am finalizat încă documentaţia de proprietate, din cauză că au apărut unele întârzieri la obţinerea avizelor de intabulare a terenului. Avem un proces verbal de punere în posesie, dar s-au iscat unele probleme din cauza suprapunerilor de terenuri din zona respectivă. Am convingerea că vom răzbi până la urmă şi ne vom ocupa şi de acest nou proiect”, a subliniat Gheorghe Gîngu.
„Va fi vorba de o investiţie de anvergură, pentru că mi-am propus ca acest complex de sport şi agrement pe care îl vom construi în localitate să fie unul impunător. Astfel, în satul Lunca, pe malul Oltului, vor fi amenajate un stadion mare de fotbal şi alte terenuri de dimensiuni reduse, locuri de joacă pentru copii etc. Pentru realizarea acestui proiect, vom încerca să obţinem finanţare, bineînţeles, de la CNI”, a încheiat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.