marți, martie 2, 2021
Politică

Primarul Gheorghe Melente (Drăgoeşti): „Voi încerca să transmit buna mea imagine în faţa locuitorilor şi spre candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean, Cristian Buican”

559Vizualizari
În opinia liberalului Gheorghe Melente, Cristian Buican are şanse foarte mari să câştige funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile din 27 septembrie. Primarul din Drăgoeşti spune că deputatul PNL dispune de experienţa administrativă necesară pentru a se ocupa de dezvoltarea judeţului. „Îmi doresc foarte mult ca PNL să câştige Consiliul Judeţean. Fiind primar liberal, vreau să am de la A la Z o conducere liberală, de la judeţ, până la Guvern, pentru că şansele de a-mi promova proiectele sunt mai mari. De aceea, voi face tot ce depinde de mine ca, pe raza localităţii Drăgoeşti, lupta pentru Consiliul Judeţean să fie câştigată de candidatul PNL. Voi încerca să transmit buna mea imagine în faţa locuitorilor din comună şi spre reprezentantul partidului pentru CJV, în speţă, spre Cristi Buican. Înainte de toate, Cristi e prietenul meu şi am mare încredere în potenţialul său. Nu trebuie uitat că, în trecut, el a fost chiar vicepreşedinte la CJV şi s-au realizat proiecte frumose în perioada în care s-a aflat în funcţie. Deci, a dovedit deja că ştie şi administraţie locală! Şi mai e un lucru bun pe care Cristi Buican îl are! El s-a aflat într-o legătură permanentă cu primarii şi le cunoaşte foarte bine problemele”, a subliniat Melente.
În încheire, liberalul s-a referit şi la şansa uriaşă de dezvoltare pe care o are România, după ce Uniunea Europeană ne-a alocat 80 de miliarde de euro pentru următorii ani. „Ar fi păcat să nu profităm de aceşti bani, să nu existe înţelegere în ţară şi să atragem doar o mică parte din ei, aşa cum s-a întâmplat până acum. Pentru că degeaba ni se dă o sumă atât de mare pe hârtie, dacă absorbţia noastră e proastă. Trebuie să facem multe lucruri în această privinţă, de aceea, sper în continuare într-o guvernare liberală decentă, astfel încât să fie realizate multe investiţii frumoase în România”, a concluzionat primarul PNL din Drăgoeşti, Gheorghe Melente.