Administrație

Primarul Ilie Cosmin Anghelescu, după ce Mateești a primit doar 50.000 de lei din „mâna” premierului demis, Florin Cîțu: „O bătaie de joc la adresa cetățenilor comunei Mateești!”

571Vizualizari
Săptămâna trecută, localitățile din Vâlcea conduse de primari PSD au primit doar câte 50 de mii de lei din partea prim-ministrului demis Florin Cîțu, din Fondul de rezervă aflat la dispoziția sa. Decizia guvernului interimar PNL – UDMR i-a nemulțumit profund pe aleșii locali, care au ținut să-și exprime dezamăgirea față de această nedreptate. Printre cei mai vehemenți s-a numărat Ilie Cosmin Anghelescu, primarul din Mateești, care a avut o reacție furibundă pe contul său oficial de Facebook.
„Repartizarea sumelor din fondul de rezervă al guvernului este o bătaie de joc la adresa cetățenilor comunei Mateești. Primii care vor fi afectați sunt însoțitorii persoanelor cu handicap, aceștia rămânând fără banii cuveniți. Guvernul liberal se împotrivește dezvoltării localității noastre, prin nealocarea banilor, atât de necesari, cofinanțării proiectelor pe care le avea comunitatea noastră. Cetățenii nu merită răzbunările lor și au dreptul să aleagă ce primar își doresc. Am venit la primărie ca să fac treabă, nu să stau degeaba pe scaunul de primar. Vă promit că mă voi ține de cuvânt, cu toate piedicile care ni se pun! Sănătate și Doamne Ajută!”, a transmis primarul PSD din Mateești, Ilie Cosmin Anghelescu, pe rețeaua de socializare.