marți, aprilie 13, 2021
Administrație

Primarul Lucian Antonie are, în continuare, numai piedici din partea consilierilor locali, chiar şi când e vorba de premierea copiilor din Tetoiu

333Vizualizari

De-a lungul anilor, primarul Lucian Antonie a dat o atenţie deosebită copiilor din Tetoiu, pentru care a făcut tot posibilul să le asigure condiţii optime privind un învăţământ de calitate: şcoli şi grădiniţe modernizate, premierea celor mai buni elevi, excursii prin ţară (cu caracter educativ) şi nu numai. Liberalul a anunţat că, aşa cum se procedează prin mai toate localităţile, vrea să ofere cadouri de Moş Nicolae şi Moş Crăciun. În acest sens, el speră că va găsi înţelegerea necesară din partea consilierilor locali, care să aprobe bugetul pentru cele două acţiuni.
„Aceşti bani sunt pentru copiii comunităţii, nu ca să fac eu ceva cu ei. De fiecare dată când vin cu o propunere interesantă, am parte numai de refuzuri din partea colegilor din primărie. Nu înţeleg de unde atâta înverşunare… Aşa cum ştiţi, am premiat şi mamele cu nou-născuţi, dar şi tinerii care au împlinit 18 ani, precum şi alte categorii sociale. Sunt gesturi frumoase din partea noastră! Niciodată locuitorii din Tetoiu nu au avut şi ei o zi a comunei, aşa cum se întâmplă mai peste tot. Şi asta s-a întâmplat tot din cauză că m-am lovit de refuzul consilierilor. Este urât când încerci să faci ceva frumos pentru comunitate şi ţi se pune mereu pierdici, chiar de către cei pe care locuitorii i-au ales”, a explicat primarul PNL din Tetoiu, Lucian Antonie.