luni, iulie 15, 2024
Administrație

Primarul Mircia Gutău a semnat contractul de lucrări pentru proiectul cu fonduri europene „Dezvoltare locală în comunităţi marginalizate. Componenta 1 – Colonie Nuci”

405Vizualizari
Luni, 3 octombrie, primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a semnat Contractul de lucrări pentru proiectul cu finanţare europeană „Dezvoltare locală în comunităţi marginalizate. Componenta 1 – Colonie Nuci”.
Lucrările – ce vor afecta o zonă de aproape 60.000 mp şi în care trăiesc aproximativ 1.400 de locuitori – constau în construirea unui Centrul social, educaţional şi recreativ (o clădire cu parter şi două etaje), amenajarea a patru zone verzi (o zonă pentru copii, o zonă de fitness, o zonă pentru seniori şi grădini aferente locuinţelor colective), amenajarea în curtea şcolii a unui spaţiu destinat activităţilor sportive, realizarea de branşamente de apă pentru locuinţele sociale, construirea unui scuar, amplasarea unui punct de colectare selectivă a deşeurilor şi modernizarea celor două tronsoane ale străzii Nuci, precum şi a aleilor betonate din jurul locuinţelor sociale. Contractul de lucrări a fost semnat cu S.C. ELECTROVALCEA S.R.L., având o valoare de 10.208.935,47 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 12 luni.
Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.