luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Diverse

Primarul Nicolae Moraru va fi o gazdă bună pentru echipele de la Cupa Satelor (clasele V-VIII). „La stadionul din Pietrari, avem condiţii excelente pentru elevii vâlceni!”

383Vizualizari

Sâmbăta aceasta, de la ora 11.30, va avea loc, pe stadionul din comuna Pietrari, turneul final al Cupei Satelor la fotbal gimnazial, la care au participat, în total, 36 de echipe din Vâlcea. În actul final al acestei competiţii desfăşurate sub egida FRF (câştigătoarea va merge mai departe, la faza zonală) se vor întâlni echipele din Pietrari, Stoileşti, Budeşti şi Sineşti. „Ne-am pregătit din timp pentru a le asigura copiilor cele mai bune condiţii. Cei mici vor dispune de vestiare încălzite şi de duşuri cu apă caldă, de un teren de fotbal cu suprafaţă de joc ca de biliard, de o tribună (de unde să fie încurajaţi de părinţi, rude, apropiaţi), dar şi de muzică de calitate… Aşa cum se cunoaşte, stadionul de fotbal din Pietrari a fost preferat, de-a lungul anilor, inclusiv de echipe din Ligile I şi a II-a, care au venit să se antreneze la noi pe durata cantonamentelor de la Băile Govora. Faptul că organizăm şi turneul final al Cupei Satelor nu face decât să ne bucure. Îi aşteptăm pe copii la noi, iar cei mai buni să câştige!”, a precizat primarul Nicolae Moraru.
În vară, alesul PNL a bifat o altă realizare importantă din punct de vedere sportiv, după ce a reînfiinţat o echipă de fotbal în localitate, Viitorul Pietrari (FOTO), care evoluează, pentru început, în Liga a V-a.