marți, octombrie 27, 2020
Fotbal Național

Primarul Sărdărescu, din Horezu, despre actualul campionat: „Am avut meciuri când arbitrii ne-au taxat greşit. Şi observatorii au recunoscut asta!”

157Vizualizari

Primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu, face eforturi uriaşe, pentru ca echipa sa, Flacăra, să rămână un nume puternic în fotbalul din Liga a III-a. El regretă însă că, în acest sezon, a avut mari probleme cu arbitrajul şi cu jocul extrem de dur al adversarilor, mai ales că mulţi fotbalişti de-ai săi, printre care şi Ştefănel Covalschi, au suferit accidentări grave, care i-au scos mult timp din circuit.
„Împotriva noastră, multe echipe joacă la rupere. Din păcate, arbitrii nu taxează deloc durităţile lor. Aşa s-a întâmplat şi cu LPS Cetate Deva, când chiar observatorul a recunoscut că am primit cartonaşe galbene gratis. Din păcate, asta e valoarea arbitrilor de la acest nivel! E greu de suportat, mai ales când faci eforturi mari să fii acolo, în faţă. Nu ne interesează neapărat locul I, ci să câştigăm, dacă se va putea, absolut tot. Craiova are un avans important faţă de noi, dar mai sunt multe etape de jucat din acest campionat. Vrem doar atât: să fim lăsaţi să jucăm, fără arbitraje care să ne dezavantajeze. Nu vrem să fim ajutaţi, dar nici dezavantajaţi, pentru că toţi jucătorii muncesc pe teren!”, a mărturisit primarul din Horezu, Nicolae Sărdărescu.