miercuri, iulie 28, 2021
Diverse

Primarul Viorel Herăscu şi vicepreşedintele CJV, Florian Marin, au premiat un veteran de război din Tetoiu, la împlinirea vârstei de 100 de ani

138Vizualizari
Miercuri, 12 mai, primarul din Tetoiu, social-democratul Viorel Herăscu, l-a premiat pe Ion Ivan, un veteran de război din localitate, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Din cauza restricţiilor din această perioadă de pandemie, festivitatea s-a desfăşurat într-un cadru restrâns, chiar la gospodăria sărbătoritului, fiind onorată şi de prezenţa lui Florian Marin. Fostul prefect al judeţului Vâlcea i-a oferit luptătorului din cel de-al Doilea Război Mondial o diplomă aniversară şi un tort, iar în plus i-a adresat şi un mesaj de sănătate şi viaţă lungă, inclusiv din partea preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu.

„Rareori ți se oferă în viață șansa să participi la aniversarea unei persoane care împlinește vârsta de 100 de ani. La un eveniment emoționant am participat miercuri, 12 mai, în comuna Tetoiu, alături de primarul localității, domnul Viorel Herăscu, la marcarea unui centenar de viață de către domnul Ion Ivan. Luptător în cel de-al Doilea Război Mondial, apoi veteran de război, cu o vivacitate extraordinară, venerabilul sărbătorit ne-a dezvăluit secretul longevității sale: munca, cumpătarea și seriozitatea. I-am urat din partea președintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, dar și în nume personal, multă sănătate și viață lungă și i-am oferit o diplomă aniversară și un tort. La mulți ani!”, a transmis vicepreşedintele CJV, Florian Marin, pe Facebook.
Sursă foto: Facebook Florian Marin