Handbal

Primul meci din acest an al SCM-ului în Sala Traian va fi cel cu Krim Ljubljana, din Liga Campionilor

231Vizualizari

• în Liga Florilor, echipa vâlceană va evolua în faţa propriilor suporteri abia pe 28 ianuarie, cu CSM Slatina, în etapa a 15-a, după partida cu gruparea slovenă, care e programată pe 25 ianuarie

După meciurile care vor avea loc la finele săptămânii în Liga Florilor, atenţia iubitorilor de handbal feminin din ţară se va îndrepta pentru câteva zile către cantonamentul echipei naţionale de senioare. Conform calendarului stabilit de FRH, tricolorele (cu noul selecţioner Bogdan Burcea la timonă!) vor avea parte de un stagiu centralizat de pregătire, care e programat în perioada 19-22 ianuarie, chiar în Capitală.
În etapa a 14-a (prima din retur), care e programată pe 25 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea va juca în devans, în acest week-end, în deplasare, la Dunărea Brăila. Liga Florilor va continua, pe 1 februarie, cu etapa a 15-a, dar oficialii de la SCM Rm. Vâlcea au anunţat deja că meciul din acea rundă, cu CSM Slatina, din Sala Traian, va avea loc marţi, 28 ianuarie, de la ora 18.00, adică tot înainte de ziua oficială stabilită de Federaţie. Până la partida cu echipa antrenată de Victorina Bora, elevele lui Florentin Pera vor disputa deja şi primul joc din Main Round-ul Ligii Campionilor. Astfel, sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 15.00, campioana României va primi, pe teren propriu, vizita formaţiei slovene Krim Ljubljana.