Fotbal Național

Programul infernal al „olarilor” nu s-a încheiat! Vinerea aceasta, Flacăra Horezu joacă în deplasare, la Progresul Pecica

189Vizualizari

După eşecul cu Fortuna Becicherecu Mic, Flacăra Horezu a rămas cu 17 puncte în cont, după 11 runde. În următoarea etapă, „olarii” vor evolua în deplasare, în fieful formaţiei Progresul Pecica, la care joacă acum şi fostul fotbalist de Liga I, Szabolcs Szekeley (ex-Poli Timişoara), acum în vârstă de 34 de ani. Meciul de la finele acestei săptămâni va avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00.
„Echipa din Pecica e una dintre cele mai bune ale seriei, iar dovada cea mai bună în acest sens e aceea că, în ultima rundă, a remizat în deplasare, în fieful liderei FC „U” Craiova (0-0). Progresul are jucători valoroşi, aşa că ne aşteaptă un meci extrem de dificil în acest week-end. Încă nu cunoaştem toate informaţiile despre adversari, dar o să-i analizăm cât se poate de atent în zilele următoare. Prima oară, trebuie însă să ne concentrăm pe jocul nostru, să vedem unde am greşit în ultima perioadă şi ce n-am făcut bine, să ne corectăm erorile. Trebuie să ne îmbunătăţim semnificativ calitatea jocului nostru, pentru a putea obţine ceva la Pecica. Aceasta e principala condiţie pentru a spera la un rezultat pozitiv în această deplasare”, a subliniat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt.

În finalul turului, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. înfruntă echipe din jumătatea superioară a ierarhiei

Înfrântă de două ori la rând de echipele din vestul ţării (Crişul Chişineu-Criş şi Fortuna Becicherecu Mic), Flacăra Horezu are în continuare un program infernal în acest final de tur. „Olarii” vor juca, pe rând, la Progresul Pecica – locul 4 în Seria a IV-a, apoi acasă cu CS Comunal Dumbrăviţa (locul 3), din nou, în deplasare, la ACS Ghiroda şi Giarmata Vii (locul 6), după care va urma derbiul Vâlcii, cu Viitorul Dăeşti, de pe teren propriu, din ultima rundă. „Într-adevăr, avem un program foarte dificil în continuare, de aceea, trebuie să arătăm o altă faţă, dacă vrem să obţinem rezultate pozitive. Sper să înţeleagă toţi jucătorii că, oricâtă valoare ar avea, dacă nu dau sută la sută la fiecare joc, nu avem cum să obţinem rezultate bune. Trebuie să fim mult mai implicaţi, mai determinaţi şi mai uniţi. Pentru că, altfel, ne va aştepta o perioadă foarte grea! Toţi cei care intră pe teren trebuie să-şi facă treaba cât mai bine şi să ajute echipa. Niciun jucător nu e suspendat pentru meciul de la Pecica”, a încheiat Adi Popa.