Diverse

Progresul Măldărești a câștigat la Dăești și e pe 2 în clasament. Andrei Vladu – supergol, de la 30 de metri, în minutul 92

1.15KVizualizari

Progresul Măldărești s-a impus cu scorul de 2-1, pe terenul celor de la Oltul Dăești. În urma acestui rezultat, echipa coordonată de viceprimarul Cristian Luțescu ocupă locul 2 în clasamentul Seriei Nord a Ligii a VI-a. Robert Gherghe a deschis scorul , în minutul 30. Echipa sa a fost egalată din penalti, în minutul 70, dar, în minutul 92, la ultima fază de joc, Andrei Vladu (foto-jos)a făcut 2-1, cu un șut de excepție, de la 30 de metri de poartă.

A fost un meci greu, cu o presiune uriașă, de vreme ce am fost înjurați non-stop de adversari. Noi nu suntem de acord că asemenea atitudine, mai ales că, la fiecare meci, ne tratăm oaspeții cu un deosebit respect. Pentru că de aia jucăm fotbal! Felicităm brigada de arbitri, pentru că a fost corectă. A dat cartonașe pentru toate faulturile și explica mereu de ce ia fiecare decizie în parte. Regretăm și e foarte urât din partea celor de la Dăești că ne-au tratat în asemenea hal… Vreau să felicit toți jucătorii noștri, pentru devotament! Nu ar fi greu să promovăm… Avem echipă mai omogenă, băieții sunt mai concentrați. Luăm fiecare meci în parte. Plăcerea de a juca contează cel mai mult. Robert Gherghe a fost mereu aproape de noi… Va ieși golgheter anul acesta”, a precizat Vali Pătru, președinte-jucător la Progresul Măldărești.