miercuri, iulie 28, 2021
Administrație

Proiectul de modernizare a căminului cultural din centrul comunei Şirineasa, în lista-sinteză, la CNI. Ion Streinu speră să obţină bani şi pentru dispensarul uman

148Vizualizari
La Şirineasa, primarul Ion Streinu, se zbate de câţiva ani să modernizeze căminul cultural din centrul localităţii. Investiţia a fost întârziată mult timp din cauza firmei care a câştigat proiectarea, dar între timp situaţia s-a deblocat. Proiectul a avansat în lista-sinteză la CNI, următorul pas fiind licitaţia de atribuire a execuţiei lucrărilor. „Investiţia propriu-zisă se referă la recondiţionarea generală a clădirii. Aşa cum am mai spus, doar zidurile vor mai rămâne în picioare, în rest, totul va fi refăcut de la zero: interiorul, exteriorul, scena, va fi montat mobilier nou etc. La final, căminul cultural din Şirineasa va fi unul dintre cele mai moderne din Vâlcea şi nu numai”, a dezvăluit Ion Streinu.
„În ceea ce priveşte celelalte investiţii pe care mi-am propus să le realizez în localitate, de curând m-am deplasat la Bucureşti, la CNI, pentru a afla în ce stadiu se află proiectul de reabilitare, modernizare şi dotare a dispensarului uman. Din câte am înţeles, sunt şanse mari ca aceasta să fie prima lucrare care va începe la Şirineasa în următoarea perioadă, pentru că investiţia va beneficia de finanţare. Ar fi un lucru cu adevărat fantastic pentru comunitate, dacă vom reuşi să modernizăm această unitate sanitară”, a conchis primarul PSD din Şirineasa, Ion Streinu.