duminică, aprilie 5, 2020
Fotbal Diverse

Provocarea momentului! Cristinel Matei (Viitorul Dăeşti), campionul Vâlcii la duble cu… hârtia igienică! A depăşit lejer suta…

400Vizualizari
Pandemia de coronavirus cotropeşte încet-încet şi România, numărul morţilor creşte alarmant, iar oamenii stau izolaţi în case, sperând ca acest vis urât să se încheie cât mai repede. Într-o perioadă în care hârtia igienică a devenit articol de bază pentru toată lumea – aşa e când stai prea mult acasă şi mănânci în continuu… :)) – a se vedea stocurile pe care şi le-au făcut unii (deh, pentru vremuri… grele!), fotbaliştii au lansat o provocare. Cine face mai multe duble cu… hârtia igienică? Imediat, mai toţi au început să-şi arate talentul la acest procedeu şi să-şi posteze performanţele pe Facebook. La Vâlcea, după duelul de la distanţă din week-end, dintre Dorin Rădoi şi Bogdan Nicolăescu, adjudecat de fostul divizionar A, care a făcut 36 de duble, faţă de cele 32 ale rivalului său, a apărut, în sfârşit, câştigătorul provocării!
Precum în filmele cu rechini, când la final apare „ăla uriaş”, care papă totul în cale, la fel s-a întâmplat şi de această dată! Cel mai tare la capitolul duble cu hârtia igienică este, de departe, Cristinel Matei, noua achiziţie a echipei Viitorul Dăeşti. Mijlocaşul central în vârstă de 23 de ani, adus în iarnă de la Concordia Chiajna (după ce a bifat 17 meciuri şi un gol pentru UTA Arad, în sezonul precedent), i-a spulberat categoric pe toţi ceilalţi challengeri. Cu maximă concentrare, fotbalistul echipei de la Fedeleşoiu a reuşit nu mai puţin de… 123 de duble cu sulul de hârtia igienică şi poate fi „încoronat” drept campionul Vâlcii. Urmăriţi filmuleţul!
Are cineva curaj să-l provoace?