vineri, septembrie 17, 2021
Administrație

Râmnicu Vâlcea # Banda de acces direct din strada Nicolae Iorga în Bulevardul Tineretului a devenit funcţională, iar restricţiile de trafic din zona Casei Tineretului au fost ridicate

226Vizualizari
Marţi, 8 iunie, restricţiile de trafic care restrângeau la o bandă traficul auto pe Bulevardul Tineretului, din Râmnicu Vâlcea, în zona intersecţiei cu strada Nicolae Iorga, au fost eliminate, odată cu finalizarea lucrărilor la banda de acces direct din strada Nicolae Iorga în cea mai aglomerată arteră de circulaţie din Ostroveni. Această sistematizare a traficului auto a fost gândită pentru a facilita ieşirea autovehiculelor de pe străzile Ostroveni şi Nicolae Iorga spre podul Tineretului peste râul Olăneşti, situaţie care, înainte de începerea lucrărilor, dădea naştere la ambuteiaje de proporţii, mai ales la orele dimineţii.

Lucrările rămase de executat – lărgirea carosabilului în vecinătatea Grădiniţei Ostroveni 3, relocarea trecerii de pietoni, trasarea marcajelor de ghidare, montarea de gărduleţe etc. – se vor derula fără afectarea majoră a traficului auto. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea mulţumeşte tuturor conducătorilor auto pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul desfăşurării acestor lucrări.
Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.