sâmbătă, aprilie 13, 2024
Diverse

Râmnicu Vâlcea participă în campania „România Reciclează”! Pe 19 septembrie, locuitorii din Râmnicu Vâlcea reciclează!

345Vizualizari
Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Asociația Environ, organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), în data de 19 septembrie, între orele 10.00 – 15.00. Locuitorii din Râmnicu Vâlcea vor putea preda echipamentele electrice și electronice vechi la punctul fix de colectare amplasat în curtea fostului sediu al Liceului Tehnologic Oltchim (Chimic) de pe strada Nicolae Bălcescu, nr.22. Pentru echipamentele voluminoase (mașini de spălat, frigidere), locuitorii pot solicita telefonic, la numărul 031-827.0000, ridicarea de acasă.
Asociația Eneviron va organiza și o tombolă cu premii pentru cei care predau gratuit deșeurile de echipamente electrice și electronice. Programul „România Reciclează” își propune să crească gradul de informare și conștientizare al populației cu privire la necesitatea colectării selective a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, pentru un mediu sănătos.
Asociația Environ este o organizație colectivă, non-guvernamentală și non-profit care instituie în România principiul european al răspunderii extinse a producătorului în domeniul deșeurilor de echipamente electrice și electronice, promovând activ de peste 10 ani conceptele de colectare selectivă, reciclare și economie circulară în țara noastră. Informații complete despre activitatea organizației sunt disponibile pe www.environ.ro.
Informaţiile au fost furnizate de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea.