miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

Raul Rusescu a înscris din nou decisiv pentru Academica Clinceni

615Vizualizari
Week-end-ul trecut, mai precis vineri, 4 decembrie, Academica Cliceni a obţinut un rezultat de egalitate pe terenul echipei FC Voluntari, la finele unui meci spectaculos şi cu multe goluri, care s-a încheiat cu scorul de 3-3. Printre jucătorii care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru gruparea din Clinceni se numără şi atacantul vâlcean Raul Rusescu (32 de ani). Acesta a intrat pe teren în minutul 10, în locul lui David Cristian Morar, şi a înscris pentru 3-2 în minutul 90. Academica a fost egalată însă in extremis, în minutul 90+3.
Având în vedere desfăşurarea meciului de la Voluntari, se poate spune că elevii lui Ilie Poenaru au scăpat două puncte printre degete. Academica a avut 2-0 în minutul 14, dar a fost egalată din două penaltiuri, în minutele 25 şi 33, iar la pauză scorul era 2-2. Ulterior, la 3-2, în ultimul minut de joc, Clinceni a avut din nou ghinion, iar partida s-a încheiat cu o remiză (3-3).
Pentru Raul Rusescu, golul din meciul cu FC Voluntari a fost cel de-al doilea pe care l-a marcat după revenirea în Liga I. Finul antrenorului Cristi Bora, de la SCM Rm. Vâlcea, a mai punctat în duelul de pe teren propriu cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Acesta a avut loc pe 31 octombrie, în etapa a 9-a, şi a fost câştigat de Academica Clinceni, cu 2-0. Atunci, atacantul vâlcean a înscris în minutul 43, după ce a ratat însă un penalti, în minutul 41, când mingea a fost apărată de portarul advers, Roland Niczuly.