sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Județean

Remiză albă între Foresta Mălaia şi Viitorul Mateeşti. „Adversarii au jucat foarte dur, am fost obligaţi să facem trei schimbări din cauza accidentărilor”

345Vizualizari
Viitorul Mateeşti s-a întărit considerabil săptămâna trecută, prin transferurile a nu mai puţin de opt jucători de la Minerul Berbeşti. În primul meci oe care l-a disputat în noua formulă, echipa din localitatea condusă de primarul Cosmin Anghelescu a remizat, în deplasare, cu Foresta Mălaia (0-0). La final, oaspeţii au acuzat jocul extrem de dur al adversarilor, trei jucători de la Mateeşti părăsind terenul accidentaţi.
„Jucătorii de la Foresta Mălaia au practicat un joc foarte dur. Am fost obligaţi să facem nu mai puţin de trei schimbări din cauza accidentărilor. Mă refer la Martescu, la juniorul Mihai Butnărică şi la noua achiziţie Leo Donţu, care a încasat un cot în nas prin minutul 65 şi a părăsit terenul de joc la puţin timp după acea fază, pentru că îi sângera rău nasul. Iar asta fără ca jucătorul de la Foresta Mălaia să fie sancţionat cu cartonaş roşu de arbitrul de centru (n.r.: Mădălin Dincă), ci doar cu galben. Culmea!, tot nouă ne-a fost eliminat un fotbalist, Alex Cincă, pentru al doilea galben, cam prin minutul 65. El nu va putea juca în următoarea etapă”, a transmis Cosmin Anghelescu.

Bogdan Spătaru şi Mihai Cherăscu („Mierlă”), printre jucătorii remarcaţi de primarul Cosmin Anghelescu

„În ceea ce priveşte meciul de la Mălaia, evident că ne-am creat mai multe ocazii de a înscrie, dar am avut ghinion la finalizare. În prima repriză, am fost foarte aproape de gol de vreo 3-4 ori, iar finalul de meci ne-a găsit atacând în continuu poarta lor. Iar asta chiar dacă eram în inferioritate numerică! De partea cealaltă, Foresta Mălaia a beneficiat doar de vreo 2-3 ocazii mai clare, printre care şi o bară, când mingea a fost deviată de portarul nostru. Una peste alta, nu disperăm din cauza acestei remize. Până ce se vor cunoaşte mai bine jucătorii vechi cu cei noi, va mai dura ceva timp. E o schimbare totală a echipei, au jucat aproape toţi cei nou-veniţi, am făcut toate schimbările. Important e că au intrat pe teren şi că am terminat cu brio primul meci cu jucătorii pe care i-am transferat de curând, iar toţi au jucat bine. Chiar şi aşa, nu e deloc edificator acest prim meci, mai ales că am evoluat în deplasare, în fieful unei echipe care practică un joc foarte dur. Trece mingea, dar nu şi jucătorul! Cam acesta a fost principiul adversarilor! Apreciez în mod deosebit evoluţia lui Bogdan Spătaru, care a jucat fundaş şi a fost SUPER, pentru că nu le-a lăsat celor de la Foresta Mălaia nicio şansă să pătrundă spre poarta noastră. Tot astfel, îl mai remarc pe mijlocaşul stânga Mihai Cherăscu (alias «Mierlă»), un fotbalist foarte bun, care i-a înnebunit pe adversari cu driblingurile sale”, a încheiat Cosmin Anghelescu.