miercuri, decembrie 6, 2023
Fotbal Național

Remiză albă între Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu. Cele două echipe vâlcene continuă lupta pentru calificare în play-off-ul Ligii a III-a

524Vizualizari
Sâmbătă, 15 octombrie, a avut loc derbiul vâlcean din Liga a III-a dintre Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu, care s-a încheiat cu scorul de 0-0. Formaţia de la Fedeleşoiu a fost superioară în multe momente, dar n-a reuşit să înscrie. De partea cealaltă, „olarii” au închis bine spaţiile din defensivă, iar în atac „şi-au arătat colţii” de câteva ori, însă, de asemenea, fără efect pe tabela de marcaj.
Pentru Adi Popa & Co., acesta a fost cel de-al doilea meci direct cu Viitorul Dăeşti, din sezonul actual, pe care l-a terminat fără gol primit. Aşa cum se cunoaşte, pe 30 august, cele două echipe s-au înfruntat şi în turul 2 al Cupei României, pe stadionul din Treapt, când Flacăra Horezu s-a impus la limită, cu 1-0, după prelungiri, printr-un gol marcat de Andrei Stanciu, în minutul 118.
După remiza de la Fedeleşoiu, Flacăra Horezu a acumulat 16 puncte şi ocupă locul 3 în clasamentul Seriei a VI-a, în timp ce Viitorul Dăeşti se află tot pe 6, cu trei puncte mai puţin. Lupta pentru calificare în play-off este departe de a fi decisă!