Fotbal Diverse

Reprezentanţii ACS Sparta merg la Londra, la deschiderea noului sezon competiţional al Eagles Football Academy. Evenimentul va fi onorat de prezenţa miniştrilor Bogdan Matei şi Natalia Intotero

553Vizualizari

În acest week-end, mai precis în perioada 27-29 septembrie, conducerea clubului juvenil Sparta Rm. Vâlcea va fi prezentă la Londra, la invitaţia Eagles Football Academy, la începutul noului sezon competiţional. La festivitatea de deschidere din capitala Angliei, care va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, vor participa Marius Voican, Romeo Chelcea şi Bogdan Fuiorea, membrii fondatori ai ACS Sparta.
Aşa cum se cunoaşte, în această vară, cluburile ACS Sparta Rm. Vâlcea şi Elite Juniors au semnat un protocol de colaborare cu Eagles Football Academy, entitate condusă de Gabi Dumitru. „Ne onorează invitaţia la acest eveniment, care vine ca o consecinţă a colaborării dintre Sparta şi Eagles Football Academy. Pe viitor, vom implementa şi aici, la Vâlcea, nişte programe special de antrenament pentru copiii de la Sparta, în parteneriat cu Academia de la Londra”, a precizat Marius Voican.
„Dragii noștri! Ca în fiecare an, la începutul noului sezon competițional, Eagles Football Academy organizează festivitatea de prezentare a Academiei. În 2019, evenimentul va avea loc pe 28 septembrie, la noua noastră bază din nordul Londrei, de la Avanti House Secondary School, Wemborough Road, HA7 2EQ Stanmore. La ceremonie vor participa personalități importante ale vieții publice din România și din Marea Britanie. Vom avea onoarea să îi avem în mijlocul nostru pe ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia Intotero, și pe ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei. La acest eveniment, sunt invitaţi toți părinții și susținătorii Eagles Football Academy. Cu această ocazie, vor fi prezentate noile echipamente și noul sponsor tehnic al academiei, firma Luanvi, din Spania, și va fi interpretat, în premieră, imnul Academiei. Sponsorii evenimentului sunt Aqua Carpatica, Restaurantul Cerbul Carpatin și Ambasador Bakery. Vă așteptăm cu drag!”, se spune în invitaţia de participare la startul noului sezon competițional, pe care conducerea Eagles Football Academy a făcut-o publică săptămâna trecută.