Fotbal Național

REVOLUŢIE la Flacăra Horezu! Nicolae Sărdărescu: „Avem al doilea buget din serie, dar nu mai jucăm nimic! La iarnă, vom…”

1.56KVizualizari

Flacăra Horezu are, potrivit primarului Nicolae Sărdărescu, al doilea buget ca valoare din Seria a IV-a a Ligii a III-a, după FC Universitatea Craiova . În condiţiile în care mulţi dintre jucători încasează lunar salarii chiar şi peste nivelul multor cluburi din Liga a II-a, „rezultatele din ultimele etape au fost mult sub aşteptări, iar publicul local – extrem de dezamăgit”. Edilul din Horezu a anunţat că a făcut deja o analiză a jucătorilor care au dezamăgit şi va lua deciziile adecvate în curând.

„Ne împiedicăm de echipe unde jucătorii vin de la schimbul trei!”

„Nu este normal să nu jucăm mai nimic în ultima vreme, cu toate că avem al doilea buget din seria noastră, ca valoare, după Universitatea Craiova. Iar noi nu ne putem compara nici cu Adrian Mititelu, nici cu alte oraşe mari, unde banii vin bătând din palme… Am făcut sacrificii uriaşe, pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic. Au cazare asigurată, alimentaţie, tot ce îşi doresc. Şi? Nu mai joacă nimic. În aceste condiţii, este normal să tragem linie şi să aducem schimbări mari la echipă. Ii-am spus şi antrenorului Adi Popa că trebuie să fie o mână forte la echipă. Până acum, i-am dat libertate să ia toate deciziile, inclusiv cu transferurile. Cu tot ce a vrut el! Nu m-am băgat niciodată, dar e clar că nu mai putem să jucăm în halul ăsta! Ne-a bătut ACS Poli Timişoara… Păi, nu mai câştigase cu nimeni în afară cu noi! Facem egaluri cu echipe unde jucătorii vin de la schimbul trei. Sunt echipe în seria noastră care au salarii de 1000-1500 de lei şi care au fost mult peste noi, ca joc, atitudine şi dorinţă. Sunt jucători care intră pe teren parcă din obligaţie, nu din plăcerea de a le oferi spectatorilor un fotbal bun. Şi sunt jucători cu experienţă cei la care mă refer… La iarnă, ne vom despărţi de mulţi dintre ei, dacă vor continua în ritmul acesta. Echipa va avea ca obiectiv să obţină maximum de puncte în următoarele etape. Nu accept altă variantă…”, a anunţat primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu.