luni, iulie 13, 2020
Sporturi

Rezultat demn de un record, la evenimentul Running Hearts, de la Măciuca. Războinica Mariana Nenu a alergat o distanță de 70,98 km, în 6 ore

1.23KVizualizari
Comuna Măciuca a găzduit sâmbătă, 27 iunie, un frumos eveniment public, caritabil, la care au fost prezenți ultra-alergători de performanță. Evenimentul a fost organizat de echipa Running Hearts, prin căpitan Mihaela Rovența, în superba locație Forest Retreat & Spa. Este vorba despre o ultra-alergare pe bandă, cauza Running Hearts fiind aceea de a susține parte din terapiile costisitoate ale Anastasiei Tomoiagă și ale altor copii diagnosticați cu autism din județul Vâlcea.

„Cele 6 ore în care s-a desfășurat evenimentul au trecut prea repede. A fost foarte cald, dar atmosfera a fost minunată. Temperatura a depășit chiar și 32 de grade. Războinica Mariana Nenu a alergat o distanță de 70,98 km, în 6 ore. Banda de alergare Matrix a fost calibrată conform standardelor internaționale, evenimentul fiind filmat și difuzat LIVE pe mai multe pagini de Facebook. Felicitări, oameni frumoși, Mariana Nenu, Daniel Trușcă, Cecilia Cataniciu, George Bălașa, Mugur Mărcoianu, Iulian Săndulescu! Mulțumim şi Forest Retreat & Spa, Damila, Remservice! Mulţumim pentru suport Anne Marie, Cristina Ştefania Anton, Marian Trocaru, Ştefan Tudor, Mirela, Dan, Eduard și Daniel Nițu!”, ne-a transmis Mihaela Rovența, organizatorul evenimentului de anvergură din comuna Măciuca.
„Echipa Running Hearts va fi în continuare implicată în susținerea unor cauze sociale. În acest sens, oricare dintre noi se poate alătura cauzei echipei Running Hearts, donând direct în contul Asociației Anastasia Ioana: RO36 RZBR 0000 0600 2146 9240. Împreună putem face ca lumea să fie un gram mai bună. Mulțumim celor care deja au dăruit!”, au mai afirmat iniţiatorii campaniei caritabile destinată copiilor diagnosticați cu autism din județul Vâlcea.