Monden

Ricky Costea, cel mai bun pizzer acrobat din România, deschide Școala de Pizza, la Hotel Class – Brezoi. Înscrie-te cât mai repede!

1.7KVizualizari
Ricky Costea, de la Proper Pizza – Vâlcea, este considerat cel mai bun pizzer acrobat și de freestyle din România. La toate concursurile și seminariile mari la care a participat, el a impresionat colegii prin dexteritatea și jongleriile sale. Astfel că i-a fost recomandat să participe atât la show-ul „Românii au talent”, cât și la Campionatele Mondiale care vor avea loc anul viitor.

Pe 1 octombrie, el va deschide o școală de pizza, care se va desfășura pe durata a 7 zile, la Hotel Class, din Brezoi. „Evenimentul va fi organizat în parteneriat cu Asociația Pizzerilor Profesioniști din România. Vom asigura toate materialele necesare pe durata cursurilor. Vor fi 10 ore de teorie și 30 de practică, iar, la sfârșit, toți participanții vor primi diplome de pizzer din partea Comisiei de Examinare, alcătuită din trei membri. Diplomele sunt acreditate de Guvernul României. Persoanele interesate să învețe tainele acestei meserii mă pot contacta la numărul de telefon 0758-804.722”, a anunţat Ricky Costea, iar apoi a adăugat: „Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut. Mă refer la domnul Costel Daneș, Maestru Emerit al Sportului, Iliuță Daneș, șefilor de la Proper Pizza, Marius și Robert Nicu, pentru încredere și suport. De asemenea, îi amintesc aici și pe Giulia Apa, Ciprian Zamfir, Manuel Manea, Ovidiu Geabac, Andrei George, de la Asociația Pizzarilor”.
La ora actuală, acesta lucrează la un alt proiect, pe care îl va detalia în curând. „Vreau să deschid un restaurant cu specific tradițional, «La ceaun», în oraşul Brezoi, de unde provin. Vom servi paste, cartofi la cuptor și multe alte mâncăruri delicioase. Investiția va fi realizată la Hotel Class. La inaugurare, voi invita mai multe personalități din zonă, printre care și pe primarul localității, Robert Schell. Va fi ceva inedit în Vâlcea, bazat pe produse de cea mai înaltă calitate”, a completat Ricky Costea.