vineri, mai 7, 2021
Handbal

Rivala Vâlcii, CSM Bucureşti, şi-a acontat două handbaliste de la Corona Braşov

432Vizualizari

• Este vorba de Cristina Laslo (24 de ani) şi Daria Bucur (20 de ani)

În luna decembrie 2019, echipa Corona Braşov a fost descalificată din Cupa EHF şi din Liga Florilor, din cauza utilizării unor tratamente interzise (terapie cu laser intravenos) pentru componentele lotului. Imediat după aceea, Agenţia Naţională Anti-Doping a decis să suspende provizoriu – pe o perioadă încă nedeterminată! – 15 jucătoare ale formaţiei de la poalele Tâmpei. Toate acestea şi-au depus ulterior memoriu la FRH, pentru a afla cât vor mai trebui să stea pe tuşă, dar Comisia de Disciplină încă nu a luat o hotărâre în privinţa lor.

Echipa din Capitală le-a mai achiziţionat deja pe Siraba Dembele şi Alexandrina Cabral Barbosa

Culmea, două dintre handbalistele aflate în stare de suspendare după scandalul de doping de la Corona Braşov au fost acontate de CSM Bucureşti! Este vorba de Cristina Laslo (inter centru, care va împlini 24 de ani pe 10 aprilie) şi Daria Bucur (inter dreapta, 20 de ani). Acestea nu vor putea evolua însă o lungă perioadă pentru echipa din Capitală, din cauza sancţiunii pe care o vor primi. Aşa cum se cunoaşte, rivala Vâlcii le-a mai achiziţionat deja pe franţuzoaica Siraba Dembele Pavlovic (extremă stânga, 33 de ani) şi iberica Alexandrina Cabral Barbosa (inter stânga, tot în vârstă de 33 de ani) – fostă jucătoare la CS Oltchim, în urmă cu opt ani. Prima dintre acestea nu a mai jucat handbal din aprilie 2019, deoarece a rămas însărcinată, iar în luna noiembrie a anului trecut a devenit mama unor gemeni.
La capitolul plecări, CSM Bucureşti se va despărţi cu siguranţă de trei jucătoare în vară. Este vorba de Andrea Lekic (32 de ani) – care a semnat cu Buducnost Podgorica, de Iulia Curea (38 de ani) şi de suedeza Linnea Torstensson (37 de ani), ultimele două anunţându-şi retragerea din activitatea sportivă.
Sursă foto: transilvaniareporter.ro (Cristina Laslo) / Facebook CSM Corona Braşov (Daria Bucur)