duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Robert Popa a apărat un penalti cu Oţelul Galaţi, dar n-a împiedicat înfrângerea echipei FC „U” Craiova 1948. „Unii jucători se gândesc să plece”

108Vizualizari
Robert Popa a revenit între buturile echipei FC „U” Craiova 1948, în meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, din play-out-ul Superligii, care a avut loc duminică, 31 martie. Formaţia antrenată de Nicolo Napoli a pierdut acest duel cu 2-1, astfel că şi-a complicat situaţia în lupta aprigă pentru evitarea retrogradării. Portarul vâlcean a fost integralist, iar prin numeroasele intervenţii pe care le-a avut s-a numărat printre cei mai buni jucători ai grupării din Bănie. Paradele sale au limitat proporţiile scorului, printre altele el reuşind să apere şi un penalti, în minutul 39, când a ghicit colţul în care a şutat italianul Juri Cisotti.
La final, finanţatorul de la FC „U” Craiova 1948, Adrian Mititelu, a venit în vestiare, iar timp de 45 de minute şi-a muştruluit zdravăn fotbaliştii. Chiar Robert Popa a fost trimis apoi să ofere explicaţii după eşecul din week-end. Portarul vâlcean a dat dovadă de mult curaj şi i-a acuzat pe unii dintre colegii săi că sunt cu gândul la plecarea de la echipă, iar din acest motiv nu mai dau totul când intră pe teren. „Arătăm destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun. (N.r.: Unii jucători) se gândesc să plece, li se termină contractele. (N.r.: E nevoie) de unitate pe teren. Poate e și din cauza nereușitelor, de frica de a greși, sunt mai multe lucruri, dar e clar că nu mai suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile”, a spus Robert Popa, la flash-interviul de la finalul partidei cu Oţelul Galaţi.
Sursă foto: gsp.ro