duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Național

Robert Popa a revenit în poarta echipei FC „U” Craiova 1948. Vâlceanul a fost integralist în meciurile cu…

67Vizualizari
Portarul vâlcean Robert Popa a început sezonul ca titular la FC „U” Craiova 1948 şi a fost integralist în primele 11 runde ale Superligii. Ulterior, el a fost trecut pe banca de rezerve de conducerea clubului, iar între buturi a stat Ionuţ Gurău.
Săptămâna trecută, tânărul goal-keeper din Zăvoi a revenit în poarta formaţiei din Bănie, în meciul cu FC Hermannstadt, din deplasare, din etapa a 27-a (pierdut de „studenţi” cu 1-0). Robert Popa a fost din nou integralist şi a avut câteva intervenţii foarte bune de-a lungul partidei, dar n-a putut face nimic la unicul gol înscris de adversari, în minutul 88, prin portughezul Ruben Fonseca. Căpitanul de echipă al grupării ardelene a fost fundaşul Ionuţ Stoica (36 de ani), vâlceanul reuşind să-şi coordoneze cu brio defensiva pe toată durata celor 90 de minute de joc.
Ulterior, Robert Popa a fost integralist şi în meciul de pe teren propriu cu CSM Poli Iaşi, dispus luni, 26 februarie. Partida s-a încheiat la egalitate (1-1) şi a fost ultima cu italianul Giovanni Costantino pe banca tehnică, acesta fiind demis la final de finanţatorul Adrian Mititelu.
Pe 5 martie, Robert Popa va împlini 22 de ani. În prezent, el e cotat la 650.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.
Sursă foto: Facebook FC U Craiova 1948