sâmbătă, septembrie 23, 2023
in meciul amical de fotbal dintre Romania U20 si Cehia U20, desfasurat pe Stadionul Eugen Popescu din Targoviste, joi 7 septembrie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Fotbal Diverse

Robert Popa – căpitanul naţionalei Under 20, în meciul cu selecţionata similară a Cehiei. Marţea aceasta, tricolorii joacă în Portugalia

77Vizualizari
De câteva zile, naţionala Under 20 a României, antrenată acum de Costin Curelea (fost secund al lui Dan Petrescu la CFR Cluj), se află într-un stagiu centralizat de pregătire. Cu această ocazie, tricolorii au avut programate şi două meciuri în cadrul turneului U20 Elite League, iar primul a avut loc joi, 7 septembrie, la Târgovişte, în compania selecţionatei similare a Cehiei. Partida s-a încheiat cu victoria formaţiei noastre, cu scorul de 2-0 (după 1-0, la pauză), golurile fiind marcate de Eduard Radaslavescu (în minutul 36) şi de Doru Andrei (65).
În meciul de debut al lui Costin Curelea pe banca reprezentativei Under 20, banderola de căpitan de echipă i-a fost încredinţată portarului Robert Popa (20 de ani), care e legitimat la FC „U” Craiova 1948. Vâlceanul a fost integralist şi a reuşit să termine fără gol primit, el având trei intervenţii de senzaţie în prima repriză, care au păstrat poarta intactă.
Săptămâna aceasta, mai precis marţi, 12 septembrie, de la ora 19.30, tinerii tricolori vor disputa cel de-al doilea meci de pregătire. De această dată, România va înfrunta în deplasare, la Santarem, selecţionala Under 20 a Portugaliei.
Sursă foto: FRF