sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Național

Robert Popa (FC „U” Craiova), providenţial în faţa echipei lui Nicolae Dică! În urmă cu 3 ani, antrenorul actual al FCSB-ului nu l-a mai dorit la FC Argeş

964Vizualizari
Duminică seara, FCSB a remizat, 1-1, pe Arena Naţională, cu FC „U” Craiova 1948, într-unul dintre cele mai tari meciuri din cadrul etapei a 3-a a Superligii. Între buturile echipei din Bănie s-a aflat Robert Popa (19 ani), care a avut, din nou, câteva parade de senzaţie, prin care a menţinut echilibrul pe tabela de marcaj.
Prin prestaţia sa, portarul vâlcean şi-a luat revanşa în faţa lui Nicolae Dică, de care nu îl leagă deloc amintiri frumoase. În iulie 2019, Robert Popa s-a transferat de la Flacăra Horezu la FC Argeş Piteşti (Liga a II-a), care la vremea respectivă era pregătită chiar de actualul antrenor al echipei finanţate de Gigi Becali. Din păcate, tânărul goal-keeper care a făcut primii paşi în fotbal cu Bogdan Mihalache, la CS Hidro, n-a apucat să joace prea mult, iar după nici două luni s-a întors în Liga a III-a, la gruparea din Treapt, unde a rămas până la finele sezonului 2019-2020. Nicolae Dică l-a preferat atunci pe Răzvan Ducan, care acum e rezervă la FCSB.
Ulterior, în vara anului 2020, Robert Popa s-a transferat la FC „U” Craiova 1948, cu care a izbutit promovarea în Liga I, iar în prezent e titular incontestabil la echipa din Bănie.