duminică, aprilie 11, 2021
Handbal

Roberta Stamin, aniversata săptămânii trecute în „familia SCM”. Marţi, 2 martie, va fi rândul unei alte jucătoare să fie sărbătorită

94Vizualizari
La două zile după meciul cu CSM Galaţi, mai precis joi, 25 februarie, a fost sărbătoare în familia SCM-ului şi dintr-un alt punct de vedere. Iar asta pentru că una dintre jucătoarele tinere din lot, handbalista Roberta Maria Stamin, şi-a aniversat ziua de naştere. Extrema stângă a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Ca de obicei, pe pagina de Facebook a clubului vâlcean, a fost postat şi un mesaj de felicitare la adresa acesteia. „Astăzi (n.r.: 25 februarie), o sărbătorim pe jucătoarea noastră, Roberta Stamin, ocazie cu care îi urăm multă sănatate, fericire și îndeplinirea tuturor dorințelor! La Mulţi Ani, Robi”, au scris oficialii vâlceni, pe reţeaua de socializare.
Aniversarea Robertei Stamin a venit la exact o săptămână după ce şi Iryna Glibko a fost sărbătorită. Ucraineanca a împlinit 31 de ani pe 18 februarie, chiar în ziua meciului de tristă amintire cu CSM Bucureşti, pe care elevele lui Florentin Pera l-au pierdut cu 27-22, în ciuda faptului că marea rivală din Capitală a avut disponibile doar nouă jucătoare de bază.
Săptămâna aceasta, va fi rândul unei alte jucătoare din lotul echipei SCM Rm. Vâlcea să fie sărbătorită. Este vorba de una dintre „straniere”, norvegianca Maren Nyland Aardahl. Marţi, 2 martie, nordica va împlini vârsta 26 de ani.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea