duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Diverse

Romeo Chelcea (Sparta Rm. Vâlcea): 90 la sută dintre cei care termină junioratul se lasă de fotbal! În 3-4 ani, nu vom mai avea nimic…

543Vizualizari
Romeo Chelcea, oficialul clubului Sparta Rm. Vâlcea, a contestta decizia guvernanților de a ține atâta timp sub lacăt sportul românesc, în condițiile în care în multe alte state din Europa e încurajată masiv mișcarea de masă. Acesta spune că urmările se vor vedea în 3-4 ani, când vom avea o generație cu mult sub așteptări.
„Din păcate, cei care ne conduc nu ţi-au dat seama că sportul nu trebuie neglijat, mai ales la nivel de copii și juniori. Aici e marea problemă, că anii trec, iar ei nu mai au nicio motivare. La ora actuală, 90 la sută dintre cei care termină junioratul se lasă de fotbal. Iar asta e grav! Ce va veni din urmă? Nimic! Vă dați singuri seama de gravitatea situației! Chiar am văzut că, în Anglia, au dat drumul la turneele de juniori și la sportul de masă. Cu reguli stricte, bineînțeles: copiii vin îmbrăcați de acasă și nu intră deloc în vestiare. Ar trebui să învățăm și noi câte ceva bun din ceea ce se întâmplă în Occident”, a spus Romeo Chelcea.