duminică, aprilie 11, 2021
Fotbal Județean

Romeo Chelcea (Sparta Rm. Vâlcea): „Meritele pentru prestaţiile bune din această iarnă sunt ale antrenorului principal Mihai Lungan şi ale jucătorilor”

337Vizualizari
Sparta Rm. Vâlcea s-a numărat printre cele mai active echipe din fotbalul judeţean în această iarnă, prin numărul mare de meciuri amicale pe care le-a disputat. Printre altele, echipa finanţată de Marius Voican (Borher’s Pub şi Frigotech), care are alături şi mulţi sponsori (precum Nurvil, Dandiros, Natema Plast, Annabella şi Fabrica Râureni, Super Mercato, PCI Trading) – ale căror nume sunt înscrise şi pe tricourile jucătorilor, a jucat partide de pregătire şi cu două dintre cele trei echipe vâlcene de Liga a III-a (Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti).
Fotbaliştii pregătiţi de Mihai Lungan (antrenor principal) şi Romeo Chelcea (secund) au fost învinşi de fiecare dată (cu 3-1 şi 5-0 de formaţia din Treapt, iar apoi cu 4-2 de echipa de la Fedeleşoiu). Cu Flacăra Horezu, unicul gol al „spartanilor” a fost înscris de Alex Bălţăţeanu, tot acesta punctând ulterior şi în amicalul cu Viitorul Dăeşti, din penalti, când pe lista marcatorilor a mai apărut şi Bogdan Fuiorea.

Cu toate că Sparta Rm. Vâlcea a pierdut toate cele trei meciuri cu echipele din eşalonul superior, elevii lui Mihai Lungan au lăsat mereu o impresie frumoasă şi pot să se numere printre protagonistele viitoarei ediţii a Ligii a IV-a, în momentul în care se vor relua competiţiile judeţene. Pe lângă jucătorii experimentaţi, echipa de la Brother’s Sport Hub are şi mulţi tineri talentaţi în lot, iar în ultimele 25 de minute ale partidei cu Viitorul Dăeşti a avut pe teren nu mai puţin de opt fotbalişti cu vârste de sub 20 de ani.
„Meritul principal pentru prestaţiile bune ale noastre din această iarnă aparţine jucătorilor şi antrenorului principal al echipei, Mihai Lungan. Le mulţumesc tuturor sponsorilor care susţin acest proiect şi în special lui Marius Voican”, a afirmat Romeo Chelcea, preşedinte şi antrenor secund la Sparta Rm. Vâlcea.

„Spartanii”, victorioşi în faţa echipei de Liga a III-a Unirea Bascov, în deplasare

De departe, cel mai important rezultat al „spartanilor” din această iarnă a fost victoria pe care jucătorii pregătiţi de Mihai Lungan şi Romeo Chelcea au obţinut-o în deplasare, în faţa echipei de Liga a III-a Unirea Bascov. Meciul cu formaţia antrenată de Adi Dulcea a avut loc pe 6 februarie, pe terenul sintetic de la Grupul Şcolar Mioveni, şi s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru vâlceni (după 1-1, la pauză). Sparta a punctat prin Alex Bălţăţeanu şi Ştefan Popa, în timp ce pentru argeşeni a înscris Alin Călin. „După un meci excelent, am reuşit să învingem echipa de Liga a III-a Unirea Bascov”, a adăugat Marius Voican.