Handbal

S-a încheiat vacanţa! Din 15 iulie, handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea îşi încep pregătirile pentru noul sezon competiţional

103Vizualizari
După o pauză parcă mai lungă ca niciodată, de două luni, care a început pe 18 mai, după ultimul meci din ediţia precedentă a Ligii Florilor (cu CSM Corona Braşov, în deplasare), s-a încheiat vacanţa pentru handbalistele de la SCM Rm. Vâlcea. Echipa din Sala Traian se va reuni la începutul săptămânii viitoare, pe 15 iulie, iar potrivit programului apărut pe pagina de Facebook a clubului, elevele lui Bent Dahl vor pregăti noul sezon pe plan local, fără a se mai deplasa într-un cantonament la munte.
„Începe sezonul competiţional 2024-2025 pentru SCM Rm. Vâlcea! În această perioadă, o parte dintre sportivele noastre se bucură de ultimele zile de vacanță, fiindcă noul sezon competițional pentru echipa noastră va începe odată cu reunirea lotului, pe 15 iulie. Vor urma apoi două zile intense pentru sportivele noastre (16 și 17 iulie), dedicate testărilor medicale obligatorii. Spre deosebire însă de anii precedenți, în 2024, ne vom desfășura cantonamentul pe plan local, la Rm. Vâlcea, sub îndrumarea noului nostru preparator fizic, Marian Crăciun”, au detaliat oficialii din Sala Traian pe reţeaua de socializare.
Altfel, de menţionat este faptul că, din pricina Jocurilor Olimpice de vară, care vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august, la Paris, staff-ul tehnic de la SCM Rm. Vâlcea nu va putea conta deocamdată pe serviciile „stranierelor” Nathalie Hagman (Suedia), Alicia Toublanc (Franţa), Natasa Ljepoja (Slovenia), Julia Maidhof şi Mia Zschocke (ambele din Germania). Acestea participă alături de naţionalele ţărilor lor la turneul de handbal feminin din Franţa. Altfel, însă, de la reunire nu vor lipsi tunisianca Asma Elghaoui şi sârboaica Jovana Kovacevic Skrobic, care n-au putut evolua deloc în sezonul precedent fiindcă au devenit mămici.
Sursă foto: Facebook SCM Rm. Vâlcea