joi, februarie 29, 2024
Handbal

S-a stabilit programul meciurilor de la Memorialul „Constantin Tită” (28-29 decembrie)

1.5KVizualizari

Săptămâna trecută, SCM Rm. Vâlcea a anunţat programul meciurilor de la Memorialul „Constantin Tită”, care se va disputa, ca de obicei, în ultimele zile din acest an. Astfel, la ediţia din 2019, a 11-a din istorie, care va avea loc pe 28 şi 29 decembrie, vor participa patru echipe din Liga Florilor. Pe lângă campioana en-titre a României, la start se vor mai alinia HC Zalău (locul 9), SCM Craiova (locul 10) şi CSM Slatina (locul 11). Competiţia este organizată în parteneriat de SCM Rm. Vâlcea, Primăria Râmnicului şi Asociaţia Handbalului Vâlcean „Constantin Tită”, condusă de Constantin Cezar Tită, nimeni altul decât fiul „Geneneralului” în memoria căruia se organizează an de an acest turneu amical.

Cu prilejul Memorialului, va avea loc o campanie de strângere de fonduri pentru modernizarea Secţiei de Neonatologie a Maternităţii Rm. Vâlcea

În altă ordine de idei, conducerea clubului vâlcean şi partenerii evenimentului din 28-29 decembrie au făcut cunoscut faptul că, la competiţia amicală de la finele lunii, va avea loc şi o amplă acţiune de strângere de fonduri pentru modernizarea Secţiei de Neonatologie a Maternităţii Rm. Vâlcea. Campania umanitară se numeşte „Susţinem împreună copiii născuţi prematur” şi e promovată inclusiv de Asociaţia „Mămici din Vâlcea”. Toţi cei interesaţi vor putea susţine acest proiect prin donaţii (mai mari sau mai mici!) chiar în timpul desfăşurării Memorialului „Constantin Tită”.

Memorialul Constantin Tită” / Ediţia a XI-a

Programul meciurilor:

• Vineri, 28 decembrie:
SCM Craiova – HC Zalău (Ora 10.00)
SCM Rm. Vâlcea – CSM Slatina (Ora 12.00)
CSM Slatina – SCM Craiova (Ora 17.00)
HC Zalău – SCM Rm. Vâlcea (Ora 19.00)

• Sâmbătă, 29 decembrie:
HC Zalău – CSM Slatina (Ora 10.00)
SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova (Ora 12.00)
• Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 13.30