Monden

Sala „Ralu Fitness” aduce în prim plan un nou concept în domeniu! Proiectul, pus în practică de arbitra de fotbal Raluca Creţu

401Vizualizari

Aşa cum am mai anunţat, arbitra de fotbal Raluca Creţu pune în practică, la Rm. Vâlcea, un proiect la care a lucrat cu multă plăcere în ultima perioadă. Este vorba de o sală de fitness care aduce în prim plan un nou concept în domeniu. Astfel, la „Ralu Fitnes”, care e situată în zona „24 de Trepte”, în timp ce adulţii vor face exerciţii de întreţinere şi tonifiere, copiii lor se vor putea bucura de un spaţiu special amenajat, foarte generos şi plin cu jucării minunate. În plus, sub supravegherea unei persoane autorizate, cei mici vor putea să practice şi numeroase jocuri interactive.
„Un prieten mi-a dat această idee în urmă cu un an şi jumătate. Iubesc foarte mult sportul, iar de aici a apărut şi dorinţa de a face ceva deosebit. Nu neapărat să umplu sala de aparate de forţă, unde lumea să tragă tare de fiare. Visul meu a fost ca sala de fitness să fie una interactivă, adică pe muzică şi distracţie. Un stil modern de a face sport, extrem de apreciat în Occident, care a început să prindă şi în România. La «Ralu Fitness», pe lângă faptul că mămicile vor face sport şi se vor relaxa, copiii lor se vor juca şi vor învăţa multe lucruri cât se poate de interesante: să numere, să coloreze, să recite poezii etc. Celelalte servicii pe care le putem oferi sunt numeroase. Vom avea inclusiv un antrenor originar din India, extrem de apreciat în ceea ce face, care va veni periodic la Rm. Vâlcea, pentru cursuri de yoga şi nu numai. Apoi, vom organiza adesea cursuri de pilates şi zumba, cu antrenori renumiţi, care au o bogată experienţă în aceste domenii. În mod sigur, toţi cei ce ne vor trece pragul, se vor întoarce, din nou, cu plăcere!”, a subliniat Raluca Creţu.