duminică, februarie 28, 2021
Handbal

Sâmbătă, 10 august, campioana României dispută două amicale la Podgorica: de la 11.30 – cu Astrakhanochka, iar de la 19.30 – cu Buducnost

287Vizualizari

După debutul nefast cu Brest Bretagne, SCM Rm. Vâlcea va disputa două meciuri de pregătire în cea de-a doua zi a turneului amical de la Podgorica (Muntenegru). Astfel, sâmbătă, 10 august, prima adversară a formaţiei din Sala Traian va fi reprezentanta Rusiei, Astrakhanochka Astrakhan, partida urmând a începe la 11.30 (ora României). Ulterior, seara, de la 19.30, SCM se va duela cu Buducnost Podgorica, pe care echipa vâlceană o va întâlni şi în toamnă, în grupele Ligii Campionilor. Confruntarea cu trupa antrenată de Dragan Adzic va fi mult mai grea pentru SCM Rm. Vâlcea, faţă de meciul cu gruparea din Franţa, pe care Buducnost a spulberat-o, pur şi simplu, într-un amical ce s-a disputat joi, 8 august, tot la Podgorica: 31-23!
Campioanele României şi Muntenegrului se vor mai întâlni o dată în Moraca Sports Center şi duminică, 11 august, tot de la ora 19.30, acela fiind ultimul meci pe care SCM îl va mai disputa la turneul de la Podgorica. Formaţia antrenată de Florentin Pera (FOTO) se va întoarce în ţară luni, 12 august.