marți, aprilie 13, 2021
Handbal

Sâmbătă, 27 iulie, de la ora 17.00, noile achiziţii ale SCM-ului se prezintă în faţa suporterilor vâlceni

237Vizualizari

• cu prilejul amicalului cu Rapid Bucureşti, care va avea loc în Sala Traian

În această săptămână, mai precis joi, 25 iulie, de la ora 18.00, SCM Rm. Vâlcea va juca primul amical din perioada de pregătire de vară. Campioana en-titre a ţării va evolua în deplasare, în fieful echipei Rapid Bucureşti, nou-promovată în Liga Florilor. Ulterior, sâmbătă, 27 iulie, de la ora 17.00, va urma returul cu formaţia din Giuleşti, care va avea loc în Sala Traian.
Practic, cu acest prilej, suporterii vâlceni vor putea vedea pentru prima oară la lucru noua echipă antrenată de Florentin Pera, care are şase noutăţi în lot faţă de sezonul trecut. Este vorba de Marta Batinovic Zderic (portar, 29 de ani), Asma El Ghaoui (pivot, 27 de ani), Kristina Liscevic (inter centru / coordonator, 29 de ani), Mădălina Zamfirescu (inter centru / coordonator, 24 de ani), Mireya Gonzalez (inter dreapta, 28 de ani) şi Ana Maria Drăguţ Savu (inter dreapta, 29 de ani).

Jucătoarele vâlcene au primit trei zile de vacanţă după stagiul de la Cheile Grădiştei

După stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, care s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute, vineri, 19 iulie, echipa vâlceană a intrat într-o mică vacanţă. Astfel, jucătoarele au primit trei zile libere din partea staff-ului tehnic, mai precis de vineri până duminică. De luni, 22 iulie, campioanele au revenit la antrenamente, care se vor desfăşura în continuare în Sala Traian.