marți, martie 2, 2021
Fotbal Județean

Sâmbăta aceasta, AJF Vâlcea îşi testează arbitrii şi observatorii. Noul preşedinte al CJA, Cătălin Buşi, supervizează examenele colegilor săi

383Vizualizari

Sâmbăta aceasta, pe 10 august, arbitrii şi observatorii de la nivel judeţean vor fi testaţi de AJF pentru a putea activa în noul sezon competiţional. Cavalerii fluierului vor susţine probele fizice la stadionul din Zăvoi, începând cu ora 8.00. Ulterior, vor avea loc testările teoretice, care sunt programate în amfiteatrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”. De la ora 11.00, arbitrilor şi observatorilor prezenţi li se vor explica ultimele modificări apărute în Legile Jocului, ediţia 2019-2020. Apoi, vor urma examenele propriu-zise, pe care arbitrii le vor susţine într-o sală, iar observatorii în alta.
Aşa cum se cunoaşte, din această vară, Adrian Comănescu l-a numit pe Cătălin Buşi la conducerea Comisiei Judeţene de Arbitri Vâlcea. În condiţiile în care noul şef al CJA activează în continuare şi ca arbitru, fiind repromovat din noul sezon în Liga I, el va superviza acum testele colegilor săi.
Altfel, mai trebuie menţionat că, pentru cei care vor să fie observatori AJF Vâlcea în sezonul 2019-2020, dar nu şi-au depus încă dosarele de participare la testele de sâmbăta aceasta, înscrierile se mai pot face până vineri, 9 august, la ora 14.00, la secretariatul AJF. Toţi cei interesaţi trebuie să depună o cerere şi un CV cu activitatea lor în fotbal.