Monden

Sâmbăta aceasta, Brother’s Pub vă invită la o nouă petrecere de senzaţie pe terasă, cu Tudor Deejay

470Vizualizari
La finele săptămânii, Brother’s Pub vă invită, din nou, la o seară de neuitat, pe cocheta şi foarte spaţioasa terasă de pe Bulevardul Dem Rădulescu. Managerul Marius Voican îl va aduce, pentru a doua oară în această lună, pentru un mix extraordinar, pe Tudor Deejay. Evenimentul Summer Is Here – Terrace Party (Vara e aici – Petrecere pe terasă) va avea loc sâmbătă, 25 iulie, de la ora 18.00.

„O vară cu muzică de calitate la cea mai frumoasă terasă din oraş! Aici toţi suntem prieteni!”, a ţinut să transmită conducerea Brother’s Pub, pentru prezentarea evenimentului.

Este pentru a treia oară în luna lui Cuptor când Brother’s Pub îi invită pe clienţii fideli pe terasă, pentru a se destinde într-o atmosferă inegalabilă, pe acorduri muzicale, cu gustări de calitate, delicatese cât cuprinde şi, bineînţeles, cu inegalabila pizza (cea mai bună din oraş – GARANTAT !!!). Pe 4 iulie, la evenimentul Summer Party, invitat special a fost DJ Joe – cu un Live Mix de senzaţie, iar ulterior, pe 11 iulie, cel ce a întreţinut starea de bună dispoziţie a fost acelaşi Tudor Deejay.

Brother’s Pub are în continuare promoţii unice pentru toţi clienţii

Dincolo de programul artistic pe care Brother’s Pub îl oferă, în continuare, tuturor celor care îi calcă pragul, cu aceeaşi regularitate ca şi înainte de Covid-19, restaurantul condus de Marius Voican are câteva promoţii unice pentru toţi clienţii, inclusiv pentru serviciul de delivery (livrare acasă).

La 3 pizze comandate, o primeşti gratis pe cea de-a patra, iar la 1 pizza primeşti o sticlă de Pepsi de 1,25 litri sau o bere Tuborg de 0,5 litri. Condiţia e însă aceea ca două promoţii să nu se cumuleze! Oferta cu o sticlă de Pepsi de 1,25 litri sau o bere Tuborg de 0,5 litri ca bonus e valabilă şi în cazul în care comanzi un platou de porc, pui sau mixt.

Altfel, în eventualitatea în care comanzi un hamburger Brother’s Pub sau o porţie de paste, mai primeşti şi o sticlă de Pepsi de 0,5 litri sau o bere Tuborg de 0,5 litri. În schimb, o porţie de coaste delicioase ajung pe masa dumneavoastră calde şi cu o bere Carlsberg de 0,33 litri din partea casei. Iar un cocoşel Brother’s Pub vine şi cu două sticle de Pepsi de 0,5 litri sau cu o bere Tuborg de 0,5 litri.

Comenzile de acasă se pot face la numărul de telefon 0721-920.597 sau prin Foodify, Foodpanda, Papa Dream şi Takeaway. Poftă bună, prieteni!