Fotbal Național

Sâmbăta aceasta, Cozia Călimăneşti va avea o misiune grea în deplasare, contra echipei Sporting Roşiori

218Vizualizari
Cozia Călimăneşti s-a impus la scor de neprezentare cu Minerul Costeşti şi a început să spere din ce în ce mai mult că va evita retrogradarea. În acest moment, echipa antrenată de Vasile Ilinca are 8 puncte în cont, la fel ca şi Petrolul Potcoava, cu care se află la egalitate şi la golaveraj (5-7), ultimele două poziţii în clasamentul Seriei a VI-a fiind ocupate de Minerul Costeşti (4) şi Vediţa Coloneşti (1).
Pentru a-şi îndeplini obiectivul pe care oficialii de la Cozia Călimăneşti l-au trasat (rămânerea în Liga a III-a), fotbaliştii din staţiune mai au însă mult de muncă (şi de luptă). Elevii lui Vasile Ilinca trebuie să încerce să obţină puncte şi acolo unde nimeni nu se aşteaptă, pentru că, în mod sigur, acestea vor face diferenţa la final. Proximul prilej ar fi meciul cu Sporting Roşiori, de la finele săptămânii, care se va disputa sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15.00.
Misiunea Coziei Călimăneşti se anunţă a fi una extrem de grea, iar asta deoarece gruparea din Teleorman este redutabilă pe teren propriu, unde a bifat trei succese în trei partide, în actualul sezon. Iar victoriile au fost cât se poate de concludente: 3-0 cu CSM Cetatea Tr. Măgurele, 4-1 cu Flacăra Horezu şi 5-0 cu Minerul Costeşti.