vineri, decembrie 1, 2023
Sporturi

Sâmbăta aceasta, CS Vâlcea debutează în faza secundă a Ligii I de baschet masculin. Iată adversarele pe care echipa de la poalele Capelei le va înfrunta mai departe!

208Vizualizari
CS Vâlcea 1924 a terminat prima parte a sezonului pe locul 2 şi s-a calificat în faza secundă, în care se vor bate pentru promovare în Liga Naţională. Primele patru clasate din Seria A le vor înfrunta, în continuare, pe ocupantele poziţiilor 1-4 din Seria B, în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Echipele care au fost în aceeaşi serie în faza I nu se vor mai putea întâlni însă între ele, dar rezultatele directe înregistrate până acum vor rămâne valabile. Calendarul competiţional al celei de-a doua faze a Ligii I de baschet masculin va fi anunţat în zilele următoare.
În Seria B, pe primele patru locuri s-au clasat formaţiile ABC Laguna Bucureşti II (23 puncte), Politehnica Iaşi (22), Agronomia Bucureşti (20) şi CS „U” Craiova (17), care vor evolua mai departe alături de fruntaşele Seriei A. Ultimele trei poziţii au fost ocupate de ACS Stomart Iaşi (15), CS Universitar Ploieşti (14) şi ACS CNAV Eagles Bucureşti (14).
Conform „ţintarului” stabilit de FR Baschet, în primul meci din cea de-a doua fază, vor juca în fieful viceliderei din cealaltă grupă, Politehnica Iaşi. Partida va avea loc sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17.00.