luni, decembrie 6, 2021
Fotbal Național

Sâmbăta aceasta, cu Viitorul Şelimbăr, Adi Popa & Co. speră să repete rezultatul fantastic din meciul cu Viitorul Dăeşti

354Vizualizari
În următoarea etapă din Liga a III-a, Flacăra Horezu va primi, pe teren propriu, vizita unei alte echipe din judeţul Sibiu. Este vorba de Viitorul Şelimbăr, care se numără, de asemenea, printre protagonistele Seriei 7. Aşa cum se cunoaşte, sâmbăta trecută, jucătorii antrenaţi de fostul divizionar A Florin Maxim s-au impus la Fedeleşoiu, în faţa celor de la Viitorul Dăeşti (cu 3-1).

Adi Popa: „Viitorul Şelimbăr şi Viitorul Dăeşti sunt cele mai puternice echipe din Seria 7”

„Ne aşteaptă un meci foarte greu sâmbăta aceasta, dar sperăm la încă o evoluţie bună din partea noastră, cum a fost şi cea din partida cu Viitorul Dăeşti, din campionat. În opinia mea, probabil că Viitorul Şelimbăr şi Viitorul Dăeşti sunt cele mai puternice echipe din Seria 7. Mai ales că sunt echipele cu cei mai experimentaţi jucători. Şi formaţia sibiană dispune de mai mulţi fotbalişti de valoare, cu o experienţă deosebită şi cu vechi ştate de serviciu prin Ligile I şi a II-a, cum ar fi Alex Curtean, Bogdan Vişa, Alexandru Neacşa, Daniel Tătar sau Adrian Cîrstean. Aşadar, vom avea în faţă o echipă alcătuită din jucători buni şi foarte buni. Trebuie să ne mobilizăm, să facem un meci de calitate şi să încercăm să obţinem un rezultat pozitiv, un rezultat cât mai bun”, ne-a declarat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.
Echipa din oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu nu are niciun jucător suspendat pentru acest duel, singura absenţă certă fiind a lui Cristi Munteanu (accidentat). Altfel, oficialii din Treapt speră să-l recupereze până la ora meciului din acest week-end pe Sebastian Preda. Partida Flacăra Horezu – Viitorul Şelimbăr va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00.