luni, aprilie 12, 2021
Fotbal Național

Sâmbăta aceasta, de la ora 10.30, Flacăra Horezu joacă un amical cu Minerul Costeşti, în Treapt

447Vizualizari

Săptămâna trecută, jucătorii de la Flacăra Horezu s-au aflat într-un stagiu centralizat de pregătire, care a avut loc chiar în oraşul administrat de primarul Nicolae Sărdărescu. În acest cantonament, Adi Popa, Cristi Munteanu & Co. şi-au încărcat la maximum bateriile pentru un sezon care se anunţă a fi mult mai greu decât cel precedent.
Cum meciurile cu Prim Stroeşti şi Minerul Berbeşti (ambele câştigate cu 5-0) au fost considerate doar unele de testare a jucătorilor veniţi în probe, echipa din Treapt va juca primul amical tare abia în acest week-end, pe teren propriu, cu Minerul Costeşti. Partida contra vicecampioanei Vâlcii din sezonul trecut va avea loc sâmbătă, 3 august, de la ora 10.30, la Horezu. Pentru „olari”, va urma apoi duelul cu CS „U” Craiova II, din 7 august, care e programat tot în Treapt.
În ceea ce priveşte partida cu Unirea Bascov (14 august), aceasta e sub semnul întrebării, până ce nu se va şti deznodământul meciului dintre Minerul Costeşti şi echipa argeşeană, din turul 1 al Cupei României. Iar asta deoarece există posibilitatea ca Horezu şi Bascov să se întâlnească în turul 2, chiar pe 14 august. Altfel, există şi posibilitatea ca Flacăra să joace atunci chiar cu „ortacii” lui Marius „Ţeţe” Vlădoi, dacă aceştia vor trece miercuri, 31 iulie, de Unirea Bascov. „Aşteptăm rezultatul meciului dintre Costeşti şi Bascov, dar şi tragerea la sorţi a turului 2 al Cupei, ca să ştim cu cine vom juca pe 14 august. În orice caz, vara aceasta, vrem să facem obligatoriu un joc de pregătire cu Unirea Bascov”, ne-a declarat Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu.