marți, octombrie 27, 2020
Handbal

Sâmbăta aceasta, de la ora 18.00, SCM Rm. Vâlcea înfruntă Brest Bretagne, în Sala Traian

224Vizualizari

• echipa antrenată de Florentin Pera va purta un duel de la distanţă cu Bietigheim, pentru calificarea în Main Round-ul Ligii Campionilor

După rezultatul din Germania, din week-end-ul trecut, SCM Rm. Vâlcea şi Bietigheim se află la egalitate de puncte în clasamentul Grupei C din Liga Campionilor, ambele având câte 2 în cont. În aceste condiţii, calificarea în Main Round se va decide în ultima etapă, când formaţia antrenată de Florentin Pera va primi, pe teren propriu, în Sala Traian, vizita liderei Brest Bretagne, în timp ce nemţoaicele vor juca în Muntenegru, în fieful grupării Buducnost Podgorica.

Meciul cu formaţia din Hexagon se va disputa într-o atmosferă incendiară

Cele două meciuri sunt programate sâmbătă, 16 noiembrie, dar vâlcencele sunt oarecum dezavantajate de faptul că vor juca mai devreme cu formaţia franceză, de la ora 18.00, în timp ce echipa lui Martin Albertsen va evolua de la ora 20.00. Astfel, pentru a nu sta „la mâna destinului”, dar şi pentru a-şi lua revanşa după eşecul drastic din Hexagon (24-37), SCM trebuie să tranşeze în favoarea sa meciul cu Brest Bretagne, ce se va desfăşura, fără îndoială, într-o sală arhiplină, dar şi într-o atmosferă incendiară. Campioana României s-ar putea califica mai departe chiar şi în cazul unui eşec, dacă Buducnost Podgorica îşi va respecta blazonul şi o învinge pe Bietigheim.
Ca şi la meciurile anterioare, preţul unui bilet de intrare la partida cu Brest Bretagne va fi de 25 de lei. Tichetele vor fi puse în vânzare începând de joi, 14 noiembrie, imediat după duelul cu Minaur Baia Mare, din Liga Florilor.