duminică, aprilie 14, 2024
Monden

Sâmbăta aceasta, la Mojito Club Olanu, KISS FM face mega-party pentru toată România! Pentru rezervări, se aceptă şi plata în WebDollars!!

2.51KVizualizari

Pe 19 octombrie, va fi mega-party în comuna Olanu, la Mojito Club! DJ-i OLiX şi Dan Finţescu vă aşteaptă cu un show de zile mari, care va fi transmis LIVE, în toată ţara, începând cu ora 12, noaptea. Mesajul e clar: nimeni nu trebuie să rateze în niciun caz un eveniment de o asemenea anvergură, cu muzică de cea mai bună calitate, la care se adaugă multe-multe alte surprize. Şi încă un lucru foarte important: cine vrea să nu stea în picioare, îşi poate rezerva din timp un loc, sunând la numărul de telefon: 0755-242.783. Important: se accepta plata şi în WebDollars! Aşadar, nu rata mega-party-ul Kiss FM, de sâmbăta aceasta!
În cei doar aproape doi ani de când a fost deschis, Mojito Club a devenit un nume de referinţă în rândul amatorilor de distracţii, fiind frecventat, week-end de week-end, inclusiv de persoane şi din alte judeţe. De fiecare dată, a fost vorba de câteva sute de persoane dornice de a se simţi bine într-un cadru unic.

„Dacă e sâmbătă, atunci, hai la Mojito Club, pentru o seară de neuitat alături de prietenii tăi!”.