vineri, decembrie 1, 2023
Fotbal Național

Sâmbăta trecută, în Zăvoi, se putea consemna încă un duel de la distanță între Vlădoi – tatăl şi Vlădoi – fiul! Doar seniorul s-a aflat însă pe teren

727Vizualizari
Un duel mult aşteptat de microbiştii vâlceni, cel dintre Vlădoi – tatăl şi Vlădoi – fiul (portari la Minerul Costeşti şi, respectiv, la Flacăra Horezu), nu a mai avut loc week-end-ul trecut, pe stadionul din Zăvoi. Doar „Ţeţe” Vlădoi s-a aflat pe teren între buturile „ortacilor”, Denis Vlădoi fiind doar rezervă la echipa din Treapt.
Aşa cum se cunoaşte, cei doi au fost deja adversari direcţi o dată într-un meci oficial, în luna august a anului trecut, într-o partidă din turul 2 al Cupei României – faza naţională. Meciul a avut loc tot pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi şi s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru Flacăra Horezu, după ce Minerul Costeşti a avut 2-0, la pauză. Vlădoi – tatăl şi Vlădoi – fiul au fost atunci integralişti în echipele lor. Înainte de asta, cei doi au mai fost rivali în alte două meciuri amicale disputate în 2019 între Costeşti şi Horezu: o dată în februarie (încheiat la egalitate, 1-1), iar apoi în august, când „olarii” s-au impus cu 4-2.
„Ţeţe” Vlădoi e născut pe 23 februarie 1971, în timp ce fiul său, Denis, a văzut lumina zilei 30 de ani mai târziu, pe 5 martie 2001.

Săptămâna trecută, „Ţeţe” Vlădoi a bifat primele meciuri în Liga a III-a din actualul sezon

Până săptămâna trecută, Marius „Ţeţe” Vlădoi l-a lăsat să apere buturile echipei Minerul Costeşti pe tânărul Ştefan Popa (16 ani), însă, în meciurile cu Gaz Metan Mediaş 2 şi Flacăra Horezu, a intrat din nou în poartă, acestea fiind primele aparţii în Liga a III-a din actualul sezon. El nu a mai evoluat pentru „ortaci” de la partida cu Viitorul Dăeşti (0-5), din turul 1 al Cupei României. La gruparea din Costeşti, „Ţeţe” Vlădoi ocupă funcţia de director tehnic, antrenorul principal din acte fiind Ion Lazăr („Mara”), cel care deţine licenţa impusă de FRF pentru a sta pe banca tehnică a unei formaţii de Liga a III-a.