marți, ianuarie 19, 2021
Fotbal Județean

Sâmbăta trecută, jucătorii de la Sparta Rm. Vâlcea s-au reunit la Brother’s Pub, la un mini-banchet. Din 18 ianuarie, Lungan şi Chelcea dau startul antrenamentelor tari: câte trei pe săptămână

324Vizualizari
Sparta Rm. Vâlcea s-a numărat printre echipele cele mai active toamna trecută, antrenorii Mihai Lungan şi Romeo Chelcea având nenumărate şedinţe de pregătire cu elevii lor, la cocheta bază sportivă Brother’s Sport Pub. Stadionul a fost modernizat de la zero după ce a fost preluat de Marius Voican, proprietarul Brother’s Pub şi Frigotech, dar şi finanţatorul spartanilor din Râmnic.
„Am intrat în noul an cu voie bună, iar sâmbăta trecută le-am organizat băieţilor un mini-banchet, o masă festivă de început de 2021, de la care au absentat doar trei fotbalişti, din motive personale (au lucrat şi n-au putut să facă schimb de ture). Evenimentul a avut loc chiar la Brother’s Pub şi a fost o întâlnire frumoasă, în care ne-am destins cu toţii. Staff-ul tehnic a organizat deja şi primul antrenament din 2021, care a fost unul de acomodare la efort, pe sinteticul de la Brother’s Sport Hub, iar săptămâna aceasta va avea loc încă o şedinţă de pregătire. Din 18 ianuarie, vom începe antrenamentele mai serioase, câte trei pe săptămână”, a anunţat Marius Voican.

Staff-ul tehnic al „spartanilor” vrea să mai aducă un fundaş central şi un vârf

În ceea ce priveşte planurile de viitor, finanţatorul de la Sparta Rm. Vâlcea a dezvăluit că obiectivele nu s-au schimbat: locul 1 în judeţ şi promovarea în Liga a III-a. „Deocamdată, aşteptăm răspunsul final de la FRF, dacă se relua fotbalul judeţean. Pentru că altfel nu ne putem face nici acum niciun plan. Nu cred însă că se va mai amâna startul şi primăvara asta, cu siguranţă vor reîncepe competiţiile şi la nivel local. În ceea ce priveşte lotul, avem în probe încă un fotbalist. E vorba de un jucător foarte bun, dar care mai are de muncit, în condiţiile în care a fost plecat o perioadă din ţară şi e cam în urmă cu pregătirea. Altfel, mai suntem în discuţii cu alţi doi jucători, cărora nici nu le putem divulga numele până ce lucrurile nu devin concrete. Ca urmare a discuţiilor pe care le-am purtat cu Mihai Lungan şi Romeo Chelcea, ar mai fi două posturi pe care trebuie să ne mai întărim, cele de fundaş central şi vârf. În rest, suntem acoperiţi sută la sută. Oricum, şi fără a mai completa lotul cu jucătorii cu care suntem acum în negocieri, nu ne facem griji pentru Liga a IV-a, dar vrem să dublăm totuşi posturile respective. Pentru că se ştie cum e în fotbal, un meci nu seamănă cu altul, iar jucătorii pot avea momente când îşi pierd concentrarea sau mai lipsesc de la unele jocuri, iar atunci e nevoie să ai alternative la dispoziţie”, a mai declarat Marius Voican, finanţatorul echipei Sparta Rm. Vâlcea.