Fotbal Național

Samson Nwabueze (Flacăra Horezu): „În iarnă, mă voi gândi la o nouă provocare!”

1.35KVizualizari

Şi în acest început de sezon, Samson Nwabueze se numără printre cei mai buni jucători ai echipei Flacăra Horezu. Nigerianul a fost titular în toate partidele disputate până acum, în Cupa României şi Liga a III-a, iar sâmbăta trecută, cu ACSO Filiaşi, şi-a trecut în cont şi primul gol din acest an pentru gruparea din Treapt. „Samy” a avut un rol important şi în superba victorie cu FC Argeş, din Cupa României, când a fost integralist.

Samson Nwabueze, jucător Flacăra Horezu: „La începutul meciului cu FC Argeş, n-am crezut în calificare, nu credeam că putem să batem. Dar unitatea grupului ne-a dat aripi! Am tras de noi, ne-a ajutat şi Dumnezeu şi am bătut cu 2-1. A fost obiectivul nostru, să aducem o echipă de Liga I la Horezu, iar, de-acum încolo, tot ce e în plus, e binevenit!”.

Fundaşul dreapta a refuzat oferte importante vara aceasta, pentru a rămâne la Horezu, cea mai consistentă fiind de la Turris-Oltul Tr. Măgurele, unde Erik Lincar şi l-a dorit cu orice preţ pe fundaşul dreapta. „Samy” spune că ar putea lua în calcul varianta să plece totuşi, în curând, într-o altă aventură.

Samson Nwabueze, jucător Flacăra Horezu: „Ce m-a determinat să mai rămân încă la Horezu? În primul rând, familia! Am ales să stau în continuare aproape de copilul meu, care e încă mic. Aştept să mai crească un pic, iar apoi poate că voi pleca. Probabil că la iarnă mă voi gândi la o nouă provocare, dacă voi mai primi altă ofertă”.