vineri, aprilie 16, 2021
Handbal

Săptămâna aceasta, SCM Rm. Vâlcea aşteaptă verdictul ANAD, în cazul Corona Braşov, pentru a afla ce se întâmplă cu Daciana Hosu şi Daria Bucur, handbaliste acontate pentru sezonul viitor

774Vizualizari
Miercuri, 10 iunie, Agenţia Naţională Antidrog (ANAD) – instituţie condusă de fostul arbitru de fotbal Cristian Balaj – va lua o decizie în privinţa scandalului de dopaj de la echipa feminină de handbal, Corona Braşov. Aşa cum se cunoaşte, în iarnă, gruparea de sub Tâmpa a fost retrogradată din Liga Florilor, iar 17 dintre componentele lotului au fost suspendate provizoriu, după folosirea unor tratamente intravenoase, cu laser, pentru creşterea performanţelor sportive..
Verdictul este foarte important şi pentru SCM Rm. Vâlcea, deoarece clubul din Sala Traian a obţinut deja acordul jucătoarelor Daciana Hosu (portar, 22 de ani) şi Daria Bucur (inter dreapta, 20 de ani), pentru a le transfera din această vară. În cazul în care suspendarea acestora va fi de lungă durată, echipa vâlceană va trebui să înceapă noul sezon doar cu doi portari (Marta Batinovic şi Diana Ciucă) sau să se orienteze temporar către o altă handbalistă. Pe postul de inter dreapta, SCM o are în lot doar pe iberica Mireya Gonzalez Alvarez.
Sursă foto: Corona Braşov